Floramedia wint Runner-Up award bij NL Packaging Awards 2023

Wij zijn ontzettend trots! Het verpakkingsconcept ‘Green Story Kids’ dat Floramedia
heeft gemaakt voor haar klant Edelcactus B.V. heeft tijdens de uitreiking op maandag
26 juni jl. de Runner-Up award gewonnen, in de categorie non-food verpakkingen.

Beelden die van je scherm spatten

Onlangs heeft onze fotograaf Ramon de nieuwe beeldserie “Splash” gerealiseerd. Hiervoor paste hij splashfotografie toe, een creatieve vorm van fotografie waarbij water wordt gebruikt om unieke beelden te creëren. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Herfst op de kwekerij in onze fotostudio

Voor de tijd van het jaar is het nog vrij warm en zonnig, maar toch is de herfst met zijn prachtige kleuren aangekomen op onze kwekerij in de fotostudio. In dit artikel tonen we met trots enkele van de botanische beelden die we in de afgelopen weken hebben gemaakt.

De groenste fotostudio van Nederland

Met de juiste foto op je plantenetiket, verpakking of website kun je je klant in een fractie van een seconde overtuigen om jouw product te kopen. Plantfotografie is echter een vak apart en vraagt veel van je tijd. Daarom nemen wij dit graag voor je uit handen. In deze blogpost vertellen we je meer over onze mogelijkheden.

Behind the scenes: dahliafotografie

Heb je altijd al willen weten hoe de prachtige dahliabeelden in onze beeldbank tot stand komen? In dit nieuwsitem geven we een exclusief kijkje achter de schermen bij onze fotostudio in Boskoop.